Vægttab og magnesium
31. august 2015
Vis alle

7 tegn på at du mangler magnesium

Mangler du magnesium ?

Har du tit trang til chokolade, så voldsomt at du ikke kan tænke på noget andet?

Hvad med muskel kramper , eller søvnløshed.  Kan det være svært at komme i gang ? Så er chancen stor for at du lider af magnesium mangel.

Magnesium er vigtig for over 300 forskellige enzymatiske processer til at hjælpe din krop til at fungere ordentlig.

Her er syv vigtige tegn som magnesium kan have indfyldelse på.

1. Trang til chokolade.

Din krop ved bedst. Når du virkelig nøje lytte til din krop, vil den fortælle dig, hvad den har brug for. Mørk chokolade er faktisk en god kilde til magnesium, som indeholder 20% af dit daglige behov. Hvis din krop og sind higer efter chokolade, tyder det på at den mangler magnesium.

2. Muskelkramper

Ufrivillige muskelspasmer kan være utroligt smertefulde! Magnesium hjælper med at afslappe  dine muskler, så når du har for lidt magnesium, lider du sansynligvis af ufrivillige smertefulde spasmer.

3. Angst

En mangel på magnesium kan få dit centralnervesystem  til at sende dig tidlige advarselstegn ved at øge din nervøsitiet og angst. Tilskud med magnesium oile kan hjælpe dig med at holde dine binyrehormoner under kontrol, og give dig en afslappende effekt.

4. Højt blodtryk

Har du været spise godt og udøver regelmæssigt endnu stadig at få højt blodtryk? Det kunne være en mangel på magnesium og elektrolytter. Magnesium hjælper med at spile og slappe af dine blodkar, så når du er lav på dette kritiske mineral, dine blodkar tendens til at snøre mere resul Ting i højere blodtryk. Når dine elektrolyt niveauer er nyttigt ubalanceret på grund af mangel på magnesium, kan det skabe højt blodtryk også!

5. Forstoppelse

Hvis dit fordøjelsessystem ikke er helt så godt som sædvanlig, kan det være på grund af magnesium mangel Dine tarme har tendens til at trække sig sammen men når du har forlidt magnesium er det sværere for affald at passere igennem. Magnesium olie hjælper dine tarme på 2 områder.

1:  det hjælper til at dine tarme slapper mere af.

2, Magnesium trækker vand ind i dine tarme og skaber derved en osmotisk effekt, det gør at du ikke bliver forstoppet.

6.Søvnløshed

Vidste du, magnesium niveauet falder i din krop om natten? Det betyder, hvis du har lavt magnesium kan du have problemer med at sove!

Mange af os har svært ved at falde i søvn, eller har en afbrudt søvn. Magnsium mangel  spiller en central rolle  i dit centrale nervesystem, er vi i magnesiumbalance sover vi bedre.

7. Uregelmæssig hjerterytme

Hvis du har magnesiummangel, kan musklerne i din krop ikke fungerer optimalt. Dit hjerte er også en muskel! Uden tilstrækkelig magnesium  må hjertet kæmpe for at trække sig ordentligt sammen hvilket fører til uregelmæssig hjerterytme.

Hvis du har fået et eller flere af de ovenstående symptomer, der er anført så  prøve at øge  dit magnesium indtag.

Prøv vore magnesiums produkter. Se mere på www.magnesiumbalance.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *