Ny forskning viser at magnesiumolie virker på fibromyalgi.
9. december 2015
Anmeld magnesiums produkter og få 20% rabat !!
6. januar 2016
Vis alle

Epsom salt og magnesiumchlorid

Epsom salt og magnesiumchlorid hvad er forskellen?

Der bliver fortiden skrevet meget om epsom salt på nettet, og det er også skønt med et fodbad med Epsom, de færreste ved bare at magnesiumchorid flager har samme effekt, men absorberes hurtigere ind i kroppen.
Epsom salt indeholder også magnesium. Dets sammensatte navn er magnesiumsulfat.

Magnesium Sulfat bruges ligesom magnesiumchlorid til at behandle alle former for sundhedsmæssige spørgsmål lige fra belastede, ømme muskler til psykisk velvære.

Hvorfor magnesiumchorid salt er bedre end epsom salt ?

De sundhedsmæssige fordele ved magnesiumchlorid udnyttes til deres fulde potentiale, når optages gennem huden. Mens magnesium kosttilskud kan indtages oralt, (som tabletter )er deres biotilgængelighed ekstremt formindsket ved deres kontakt med mave syre og fordøjelsesenzymer.

Magnesium virker også hurtigere, når det påføres huden da det så kan gå direkte til kilden af smerten eller spændingerne uden at blive fordøjet og absorberet i blodbanen gennem maven.

Ifølge Daniel Reid der er forfatter til Tao Detox, er magnesiumsulfat / Epsom salt, hurtigt udskillet gennem nyrerne, og derfor vanskeligt at optage.

Dette  forklarer, hvorfor effekterne fra Epsom salt bade ikke holder så længe, ​​og hvorfor du har brug for mere magnesiumsulfat i et bad end magnesiumchlorid for at få lignende resultater. Magnesiumchlorid optages lettere og metaboliseres i  kroppen.

Anvendelse af andre magnesiumsalte er mindre fordelagtige, fordi disse skal omdannes til chlorider i kroppen alligevel. Vi kan bruge magnesium som oxid eller carbonat, men så er vi nødt til at producere yderligere saltsyre til at absorbere dem.

Mange ældre, især med kroniske sygdomme, der har brug for mere magnesium, kan ikke producere tilstrækkelig saltsyre og kan derfor ikke  absorbere oxid eller carbonat.

Chlorid er et meget vigtig og afgørende mineral der er nødvendig for både menneskers og dyrs liv.

Uden chlorid, ville den menneskelige krop ikke være i stand til at opretholde væsker i blodkarrene, gennemføre nerve transmissioner, flytte muskler, eller opretholde en ordentlig nyrefunktion.

Som et vigtig elektrolyt mineral i kroppen,udfører chlorid  mange roller, og udskilles hurtigt fra kroppen.

Magnesiumkloridopløsning  er harmløs for huden men har også en stor effekt i udviklingen af immunforsvarets leukocytter samt fagocytose; magnesiumchorid er perfekt til behandling af opheling af sår.

Dr. Jean Durlach

Dr. Jean Durlach et al., Ved Université PM Curie, Paris, har lavet flere undersøgelser om forskellen mellem magnesium chloride og magnesium sulfat,

MgSO4  ( magnesiumsulfat ) er ikke altid den rette salt til kliniske terapi. MgCI2 ( magnesium chorid )har en  bedre optagelse og bliver derfor anvendt i mange kliniske og farmakologiske indikationer. [1] -Dr. Jean Durlach et al.

Klor er da usundt er det ikke ? 

Jo det er det, men der er stor foreskel på Choride og Klor.

Mineraltilskuddet chlorid er meget forskellig fra gassen Klor. Elementært klor er en farlig gas, der ikke findes i naturen på grund af dens reaktivitet, selv om det er bredt fordelt i kombination med andre elementer. Chlorid er relateret til klor dog som en af ​​de mest almindelige chlorforbindelser og er almindeligt salt.

NaCl. Chlorid er et biprodukt af reaktionen mellem chlor og en elektrolyt, som kalium, magnesium eller natrium, som er afgørende for menneskets stofskifte. Klorid salte er afgørende for at opretholde menneskelige stofskifte og har ingen af ​​effekterne af klorgas.

Dr. David Brownstein anbefaler brug af magnesiumchlorid som et supplement “synergistisk” til behandling med jod, [3], således er magnesiumchlorid den mest ideele kilde til magnesium tilskud.

Har du ikke tid til at ligge i badekar eller fodbad, så brug vores super gode magnesiumsolie, der kan trænge ind mens du sover. Til fodbad eller badekar brug vores lækre scrub, der både kan bruges under bruseren samt drysses i fodbad og badekar.

Referencer:

Transdermal magnesium therapy : Written byMark Sircus, AC., OMD
[1] Magnesium Research. Volume 18, Number 3, 187-92, September 2005, original article
[2] Mittendorf R, Dammann O, Lee KS. Brain lesions in newborns exposed to high-dose magnesium sulfate during preterm labor. Department of Obstetrics and Gynecology, Loyola University Medical Center, Maywood, IL, USA.J Perinatol.2005 Dec 1; doi:10.1038/sj.jp.7211419.
[3] Rauws, A.G., Pharmacokinetics of Bromide Ion-An Overview. Fd. Chem. Toxic., 21:379-382, 1983

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *