magnesium virker på sclerose.
Sclerose og magnesium
31. august 2015
Magnesium olie virker også til heste
Magnesium tilskud til heste
20. september 2015
Vis alle

Kvalme og magnesium

magnesium virker på kvalme

Magnesium virker på morgenkvalme.

Ingrid har denne erfaring med kvalme og magnesium

Jeg har lidt af morgenkvalme. Med min første graviditet blev jeg sat på en kvalme dæmpende medicin af min læge dette gjorde at jeg sov 3 måneder af mit liv væk.

Når jeg ikke sov brækkede jeg mig. Jeg blev gravid igen og folk  fortalte mig at den første graviditet er altid det værste …

Men for mig var den 2. graviditet faktisk værrere.  Jeg tog nu 3 forskellige midler mod kvalme, men lå stadig og brækkede mig. Ca 12 gange om dagen, intet syntes at hjælpe mig.

Efter Baby nummer 2, ville jeg stadig gerne have flere børn ..

Jeg kunne ikke forstå at det var meningen at nogle kvinder bare skal kaste alt det de spiser op igen. Havde dårlig samvittighed overfor den lille der lå i maven og nu ikke fik ordentlig næring.

Efter at have læst meget på nettet, blev jeg gravid med mit 3. barn. Jeg prøvede at gøre noget helt andet end ved mine første graviditeter, og forskellen var fantastisk !! Havde lidt kvalme men ikke noget i forhold til de første gange.

Og hvad var det så jeg ændrede..

Jeg begyndte at bruge magnesiums olie. Magnesium er nok det vigtigste stof til at fjerne morgenkvalme. Det bedste er at starte med det før du bliver gravid, da graviditeten bruger af det magnesium du har i kroppen.

Herudover spiste jeg også flere nødder og grønt, der indeholder magnesium.

Hvordan virker det ?

“Du har sikkert hørt om, at kortisol (stress hormon) kan forårsage vægtøgning, men vidste du, det er fordi en af ​​det vigtigste funktioner er at øge blodsukkeret? Jep, overskydende cortisol i dit system tager dit blodsukker gennem store svinginger  hvilket resulterer i træthed og kvalme (alias morgenkvalme).

Normalt magnesium regulerer cortisol niveauet ved at fjerne det overskydende fra vores blod. MEN – Graviditets hormoner hæmmer vores evne til at absorbere magnesium! Dette kan føre til en ond cirkel, hvor overskydende stresshormoner forårsage kvalme, der forårsager stress.

 

Magnesium absorberes bedst gennem huden eller i slimhinden i munden. Jeg brugte olien på begge måder i hele min graviditet. Du kan også bruge magnesium salt  i badet, jeg smurte magnesium olie eller magnesiumsgele´ på kroppen morgen og aften.

Håber andre kan bruge min erfaring

Kærligst Ingrid Koers

Se mere om magnesium og graviditet HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *