Tilbud på vores nye lækre magnesiumsprodukter
30. januar 2016
Magnesium badeflager
24. februar 2016
Vis alle

Bliv gammel med Himalaya magnesium

Har magnesium fra Himalaya indflydelse på hvor gammel man bliver ??

En lille del af vores magnesiumsprodukter kommer fra Himalaya.

Den anden del kommer som de fleste andre magnesiums produkter fra Zechstein minen i Holland.

Hvordan kan det være at vi nu også har fået Himalaya magnesium ?

Dette skyldes at magnesiumchlorid fra Himalaya er en bedre og findre kvalitet, og derved kan den anvendes bredere end den fra Zechstein.

Den Magnesium vi får fra Himalaya får vi fra det område hvor folk bliver ældst i verden, nemlig Hunza folket. Det er blevet fortalt at det er helt normalt at man bliver langt over 100 år når man hører til Hunzaerne. En undersøgelse fra 1960 fortæller at enkelte blev 140 år gamle. Læs mere HER

En af forklaringerne på at Hunza folket bliver så gamle er at de i deres jord har meget magnesium ,samt de får ekstra magnesium via deres basisike kildevand, der kommer ned fra bjergene.

En anden grund til at vi er glade for vores Himaylaya magnesium er at det viser sig at der fra samme mine bliver solgt rigtig meget Himalaya magnesium til Japan. Her bruger Japanerne det til at lave Tofu af.

Pudsigt nok stammer de Japanere der bruger Himaylaya magnesium  fra den del af Japan der hedder Okinawa, som også er med i statestieken over de folk i verden der bliver ældst. På Okinawa bor der ca 750 personer der alle er over 100 år gamle ( Sisse Fiskers bog Livets opskrift )

Vi håber snart at vi kan udvikle flere produkter med denne finere form for magnesium der findes i vores magnesiumscrub  samt vores nye lækre magnesiums Gelé

Der er naturligvis mange faktorer der spiller ind på hvor gammel man bliver, men en af de ting der går igen hos folkefærd der bliver meget gamle er at de får meget magnesium ind via deres kost eller drikkevand. De bevæger sig også meget og er meget udendørs.

 

 

 

 

 

1 Kommentar

  1. hgf siger:

    Hi there, after reading this awesome post i am also happy to share my knowledge here with mates.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *