Bliv gammel med Himalaya magnesium
17. februar 2016
Magnesium muskelspændinger og kramper
24. marts 2016
Vis alle

Magnesium badeflager har været kendt tilbage fra de antikke romerske bade i Bath i England.

Mange mennesker er fortrolige med de helbredende egenskaber af saunaer, som ofte anvendes til detox og generelt velbefindende.

Saunaer er det tætteste vi kommer til den gamle praksis med “balneology”, en healings metode, der kan spores tilbage til antikken.

Tidligere var der mange behandlinger der indebar transdermale behandlingsformer  ligefra mineralske bade med magnesium badeflager, til naturlægemidler, kompressbehandlinger, mudder pakninger,damp og svedehytter. Disse topiske midler var ikke begrænset til én kultur, men var en del af mange i samfund spredt over hele verden.

I Homers Odysseen  nævner han ofte badning. I det tiende århundrede var Paul Aegina, en stor læge, der i en medicinsk undersøgelse,  specifikt beskrev hvordan forskellige former for mineralvand blev brugt  til forskellige lidelser.
Byen Bath i England tog sit navn fra de varme mineralske kilder, den indeholder. Den traditionelle fortælling om dens oprindelse fortæller om, hvordan en søn af en gammel konge havde spedalskhed.

Efter at han blev forvist fra slottet,  fandt han mineralvandet i Bath og blev mirakuløst helbredt for sygdommen.
Samme varme kilder var et sted, hvor de indfødte i indiske befolkninger bragte deres syge eller sårede hen for at blive helbredt. De kæmpede for at beskytte, hvad de mente var hellig jord.
Der findes Nyere eksempler på aktuelle og transdermale behandlinger med badeflager fra det 18 århundrede gennem det tidlige 20. århundrede. Disse har ført til de teknologiske fremskridt man ser i dag. I hele Europa blev huden anvendt som en genvej til medicinsk terapi  mere og mere populær i løbet af ​​det 18. århundrede.

I en tidsalder, hvor åbne sår ofte førte til infektion, blev der ofte udført risikable operationer. Her prøvede folk igen mineralske bade med magnesium badeflager og andre mineraler. For eksempel  opdagede man at i blødsætning i et svovlholdigt mineralske bad havde en udbredt god effekt på gigt og ledsmerter, som ellers kunne have betydet amputation dengang.

Flere undersøgelser viser at magnesiumbade har en betændelseshæmmende effekt, og giver balance til huden.

Læs en af de lægevidenskabelige undersøgelser HER.

 

Lav dit eget mineralske bad/ fodbad med vores lækre magnesium badflager, der kan købes både med naturlig duft af lavendel og orangeblomst.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *