Magnesium og sclerose
15. juni 2016
Vind magnesiumbalance produkter.
30. juli 2016
Vis alle

Magnesium og æterisk olie.

Magnesium og æterisk olie kan blandes individuelt med de olier som du syntes passer til dig. Her kan du læse lidt om hvilke olier vi har brugt og hvilke fordele der er ved dem.

Vi er super glade for effekten af vores magnesiumbalance produkter, samt at de er lavet af 100% naturligt magnesium salt.

Beholderne er BPA fri og flaskerne er lavet af genbrugsplast. Vores vision er at lave produkter der er så naturlige så muligt.

De ætersiske olier der er tilsat Magnesiumbalance deodoranten, srcub og magnesiumsflager er også 100% naturlige og tilføjet  i en lille dosis.

Hvis du vil lave din egen deodorant eller wellness olie, kan du selv tilsætte den æterisk  olie som du ønsker til vores mangesiumbalance olie.

Æteriske olier har været brugt i århundreder i forskellige civilisationer til medicinske, åndelige og religiøse programmer. Olierne udvindes fra bladene, rod, stængel og andre dele af planten regnes for deres magiske helbredende egenskaber.

Vi bruger selv Oregano olie og Frankincense olie da disse olier har en meget stærk antioxiderende effekt.

Oregano olie: har mange fenoler, som har en antioxiderende virkning.

De mest udbredte fenoler er:

Thymol – en naturligt stof med antiseptiske egenskaber. Det hjælper med at styrke dit immunforsvar, fungerer som et skjold mod toksiner, og hjælper med at forhindre vævsskade og fremmer healing.
Carvacrol – Har vist sig at være effektivt mod forskellige bakterielle infektioner, såsom Candida albicans, staphylococcus, E. coli, Campylobacter, Salmonella, Klebsiella, Aspergillus formen, Giardia, pseudomonas, og listeria.
Andre sunde forbindelser i oreganoolie er:

Terpener – kendt for deres kraftfulde antibakterielle egenskaber.
Rosmarinsyre – en antioxidant, der forhindrer skader fra frie radikaler og har vist sig lovende i behandlingen af allergisk astma og forebyggelse af kræft og åreforkalkning. Det virker også som en naturlig antihistamin, der reducerer væske oprustning og hævelse forårsaget af allergi angreb.
Naringin – hæmmer væksten af cancerceller og hjælper med at styrke antioxidanterne i oreganoolie.
Beta-caryophyllin  dette stof hæmmer inflammation og virker mod osteoporose og åreforkalkning.

Herudover indeholder oregano olie:  vitamin A, C og E, calcium, magnesium, zink, jern, kalium, mangan, kobber, bor og niacin.

Frankincense Olie:

Denne olie var  en gave givet til Jesusbarnet, af de vise mænd i Bibelen.

Nu har mange undersøgelser også bekræftet, at Frankincense olie har fantastiske terapeutiske egenskaber, der hjælper til at kurere forskellige lidelser og hudsygdomme.

Her er 10 ting Frankincense olie skulle hjælpe på:

Mindsker stress

Frankincense olie har anti-angst og anti-depressive evner, og vil straks fremkalde følelsen af fred og afslapning. Den søde og beroligende aroma af denne magiske olie fjerner de negative tanker og forbedrer intuition at gøre det muligt for folk at gøre under de mest udfordrende situationer.

Tilføj et par dråber røgelse til en olie diffuser for at opleve ro og afslapning i dit hjem i løbet af en dag.

Fremmer god søvn.

Røgelse med æterisk olie har vist sig at være meget effektiv til at sænke niveauet af stress, angst og nervøsitet, således at du kan falde i søvn naturligt. Den beroligende  aroma af denne værdifulde æteriske olie hjælper din krop til at nå til en bedre søvn.

Øger immunitet

Forskellige undersøgelser har bekræftet, af æterisk olie har antimikrobielle egenskaber, der hjælper med at ødelægge infektion der kommer fra virus, bakterier, og svamp. Frankincense æterisk olie forhindre ikke kun bakterier på munden og huden, men giver også støtte til kroppen at bekæmpe infektioner

Reducerer inflammation

Frankincense olie er beriget med boswellic syrer, der er bevist at være meget effektiv til behandling enhver form for betændelse og smerte relaterede forhold, der påvirker led, muskler og sener. Videnskabelige undersøgelser har bekræftet, at denne olie undertrykker produktionen af de centrale inflammatoriske molekyler relateret til lidelser som arthritis, smertefulde tarmsygdomme og forskellige andre betingelser

Bekæmper infektioner i munden.

At eje  æterisk olie vist sig at være meget gavnligt i at forebygge tandkødsbetændelse, dårlig ånde, tandpine, hulrum, sår i munden og forskellige andre orale problemer.

Hvis du også kæmper med nogen form for  infektion i munden, så prøv at blande en par dråber æterisk olie og en teskefuld bagepulver i en kop vand og skylle munden to til tre gange på en dag for at opretholde en god mundhygiejne.

Reducerer risiko for kræft

Pga den store betændelses reducering  mindsker olien også risikoen for alle typer af kræft. Det har triterpenoids og anti-tumor egenskaber, der hjælper i at dræbe celler forårsager kræft. ( er bla nævnt i flere dokumentarer om kræft og forskning )

Nærer Huden og Forhindrer Acne

Undersøgelser viser, at Frankincense olie har evnen til at forhindre acne, tidlig ældning  samt rynker og ar.

Tilføj 2 til 3 dråber  olie i enhver basisolie og anvend den på din hud for  at få en glødende og glat hud.

Lindrer fordøjelsesproblemer

Frankincense olie er meget gavnligt til at lindre fordøjelsesproblemer. Det gør den ved at fremskynde udskillelsen af fordøjelsesenzymer og afslappe fordøjelseskanalens muskler.  Det forbedrer også omsætning af vitaminer som er afgørende for at holde fordøjelsessystemet i en sund tilstand.

Bland 5 til 6 dråber æterisk olie med magnesiumolie og anvend den over din mave to til tre gange på en dag for at holde dit fordøjelsessystem i god stand.

Lindrer respiratoriske problemer.

Denne olie er også en af de bedste naturlige midler mod respiratoriske problemer. Aromaen af denne olie lindrer hoste ved at fjerne slim deponeret i lungerne og luftvejene. Denne magiske olie har også vist sig at være meget effektiv til at få lindring af smerter i hele hals og lunge regionen.

De anti-inflammatoriske og antidepressive egenskaber af æteriskolie gør det muligt at slappe luftrøret af, og derved reducere risikoen for astmaanfald. Tilsæt 8 til 10 dråber af denne olie i en skål indeholdende kogt vand. Dæk dit hoved med et håndklæde og inhalere de skiftende dampe at få nødhjælp fra kulde, hoste, og influenza.

Regulerer hormonerne

Frankincense olie er også et effektivt middel til at reducere symptomer relateret til overgangsalderen og menstruation. Den afbalancerer det hormonelle niveau, der kan føre til problemer som angst, træthed, hovedpine, og humørsvingninger. Desuden  reducerer den også risikoen for tumorer i forbindelese med overgangs alderen.

Vi syntes det er smart at både få effekten af magnesium og af en æterisk olie der også har en gavnlig effekt.

Se også vores deodoranter, der består af magnesiumolie som allerede er iblandet æteriske olier, der passer til herre og dame duft.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *