Blackfriday hos Magnesiumbalance
22. november 2016
Erfaring med magnesiumbalance Deodorant
9. januar 2018
Vis alle

Søvnløshed og magnesium.

Søvnløshed og Magnesium.

Der kom en mail til os forleden dag.

Kære magnesiumbalance

Vil lige fortælle jer min historie.

Efter at have sprøjtet magnesiumolie på benene i bare 4 nætter kunne jeg nøjes med en halv sovepille istedet for en hel.

Jeg kunne mærke at jeg sov meget dybt, men kunne også huske mine drømme når jeg vågnede. Jeg stoppede med mine sovepiller efter 9 dage, og sover nu kun med magnesium på kroppen. Jeg sover dybt og er meget mere frisk om morgenen når jeg vågner.

Jeg kan næsten ikke tro at det er sandt, jeg har fået det så meget bedre at jeg vil prøve at starte op med at arbejde igen, efter nu 2 år på sygedagpenge.?.

Dem der kender mit søvnproblem kan næsten ikke tro at det er sandt når jeg fortæller dem at jeg er begyndt at sove efter at være startet på magnesiumolien. Flere af mine venner har også søvnproblemer, og jeg anbefaler dem alle at prøve.

Det har virkelig gjort en stor forskel for mig. ?.  Tusind tak.

Pernille

 

Læs mere om søvnløshed og magnesium HER

Skriv gerne din erfaring til os også gerne på vores facebookside.

 

2 Kommentarer

  1. Gitte Behrenthz siger:

    Jeg er startet med magnesium for en uge siden ,og jeg har allerede tabt mig 1.4 kg ,samtidig spiser jeg en varieret kost ?Mvh Gitte

    • Magnesium Balance siger:

      Hej Gitte, Tak for din kommentar. Det lyder bare rigtig godt. Det er SÅ vigtigt at vi får magnesium for at kroppen fungerer optimalt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *